Korting!
Hotel de l'Empereur Valkenburg

Korting!

Boek direct bij ons hotel op deze website en krijg 10% korting per kamer per nacht!

De korting is geldig voor alle boekingen op basis van logies en ontbijt.

 

 

    Beste Prijs Garantie
Hotel de l'Empereur Valkenburg
Hotel de l'Empereur Valkenburg
entree tot het historisch centrum
entree tot het historisch centrum
daar ziet u ons hotel al liggen
daar ziet u ons hotel al liggen
op een rustige zonnige morgen
op een rustige zonnige morgen
verder de Grotestraat Centrum in
verder de Grotestraat Centrum in

Welkom bij Hotel de l'Empereur Valkenburg

Hotel de l'Empereur ligt midden in het centrum van Valkenburg, in de voetgangerszone. Ons familiehotel is gevestigd in een historisch pand. Wij bieden u 33 comfortabele kamers, een stijlvol ingerichte lunchroom, een romantisch restaurant en een ruim, overdekt en verwarmd terras, op een van de meest markante en gezelligste plekjes in het centrum van Valkenburg.

Als gast van Hotel de l'Empereur Valkenburg profiteert u van gratis Wi-Fi en een veilige parking op eigen terrein direct achter het hotel.  

Vul uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in en druk op de "Boek"-knop om de beschikbare kamers en arrangementen te tonen.

Eeuwenoude traditie van gastvrijheid

De eerste vermelding van ons hotel dateert uit de 15e eeuw onder de naam 'Den Rooden Leeuw'. In vroeger tijden kwamen er vermoeide handelaars en reizigers uitrusten. Op een van zijn vele tochten vereerde zelfs Napoleon ons hotel met een bezoek. De naam werd naar aanleiding daarvan rond 1880 gewijzigd in Hotel de l'Empereur: Hotel van de Keizer.

Wij streven ernaar om voor onze gasten een ontspannen huiselijke sfeer te scheppen. Een plek waar het aangenaam vertoeven is.

Valkenburg, centrum van Zuid-Limburg

Als u er eens echt uit wilt zijn, een weekend of een weekje, dan moet u naar Zuid-Limburg gaan. Hotel de l'Empereur Valkenburg is de ideale uitvalsbasis om dit fraaie gebied te ontdekken. Valkenburg is centraal gelegen in een 5-sterren landschap: glooiende heuvels met steeds wisselende vergezichten, stille bossen, kabbelende beekjes en vele intieme pittoreske dorpjes. Maastricht, Heerlen en Aken zijn vlakbij. Steden met een scala aan cultuur historische attracties en met een grote diversiteit aan gezellige winkels, ideaal om lekker te shoppen.

Ook Valkenburg zelf heeft een rijk verleden en veel bezienswaardigheden. Zoals de Kasteelruïne en het historisch centrum, de Mergelgrotten, de Romeinse Katakomben en een model-Steenkolenmijn. De thermale baden van Thermae 2000, met hun heilzame werking, en Holland Casino Valkenburg trekken bezoekers uit een wijde omgeving.

Altijd wat te beleven

Hotel de l'Empereur ligt midden in het historische centrum van Valkenburg. In de onmiddellijke omgeving is er een ruime en diverse keus aan restaurants en kroegen, voor jong en oud. Valkenburg is op doordeweekse dagen vaak verrassend gezellig; in het weekend altijd een bruisend uitgaanscentrum met een aangename ontspannen sfeer. Kom naar Hotel de l'Empereur Valkenburg en ervaar het zelf.

Meer info over attracties en activiteiten bij

VVV Zuid Limburg en Veelzijdig Valkenburg 

Klik hier voor meer informatie over ons hotel.